Tarieven2023-02-02T11:23:48+00:00

Schrijf je in

Spelen, ontmoeten en leren

Uw kind is welkom op de peuterspeelzaal vanaf de leeftijd van plusminus 2,5 jaar. Kinderen worden geplaatst in volgorde van inschrijving, daarom is het belangrijk uw kind op tijd in te schrijven (dat kan vanaf 18 maand). Klik hier om meteen naar inschrijven te gaan. Als u uw kind pas laat opgeeft (rond 2 / 2,5 jaar) dan is de kans aanwezig dat uw kind niet meteen aan de beurt is.

Indien u dit wenst kunt u een afspraak maken om vooraf een kijkje te nemen op de peuterspeelzaal.

Tarieven

Alle peuterspeelzalen van de SPGH vallen onder de wet Kinderopvang. De tarieven die wij hanteren, zijn onderverdeeld in twee soorten:

  • Recht op kinderopvangtoeslag
  • Recht op een tegemoetkoming bijzondere kosten van de gemeente

Recht op kinderopvangtoeslag

U betaalt dit tarief indien u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Dit geldt bijvoorbeeld als u beiden werkt, een reïntegratietraject volgt of aan een inburgeringscursus deelneemt. Op de website www.belastingdienst.nl/kinderopvang vindt u alle voorwaarden of u hiervoor in aanmerking komt.

U betaalt dan het vastgestelde bruto uurtarief. Hierover ontvangt u kinderopvangtoeslag, waardoor de daadwerkelijke kosten lager zijn dan het tarief dat u aan de SPGH betaalt.

Via www.belastingdienst.nl kunt u een proefberekening maken van de toeslag die u kunt ontvangen. Vergeet niet om die zo snel mogelijk aan te vragen als u weet wanneer uw zoon/dochter start.

Het is afhankelijk van welke locatie uw kind naar toe gaat hoeveel uur u moet doorgeven aan de Belastingdienst.

Let op! Verandert uw inkomen of de uren van uw contract met de peuterspeelzaal? Geeft dit dan direct door aan de belastingdienst. U kunt dit heel makkelijk wijzigen in de app kinderopvangtoeslag van de Rijksoverheid.

Via www.belastingdienst.nl kunt u een proefberekening maken van de toeslag die u kunt ontvangen. Vergeet niet om die zo snel mogelijk aan te vragen als u weet wanneer uw zoon/dochter start.

Recht op een tegemoetkoming bijzondere kosten van de gemeente

Indien u niet in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag betaalt u een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. De gemeente subsidieert daarnaast een deel van de kosten.

U vindt de inkomensafhankelijke ouderbijdrage tarieven 2023 in een bestand: Klik hier.

Wenst u gebruik te maken van dit tarief, dan dienen beide ouders/verzorgers een inkomensverklaring te sturen naar de administratie (informatie@spghnijverdal.nl).

Voor meer informatie over de tarieven en betaling kunt u contact opnemen met de administratie. Om uw peuter in te schrijven op de peuterspeelzaal kunt u het inschrijfformulier op onze site invullen.

U kunt hier de verklaring voor bijzondere kosten downloaden.

Peuterspeelzalen

Bekijk hier alle peuterspeelzalen in de gemeente Hellendoorn

Peuterspeelzaal Hompeltje Nijverdal

Adres: Morgenster 2 7443 VA NIJVERDAL tel: 06-18195672 LRKP:202523585 hompeltje@spgh.nl Open op de volgende ochtenden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Bij peuterspeelzaal Hompeltje wordt ook

Peuterspeelzaal Bruintje Beer Hellendoorn

Adres: Noord Esweg 26 7447 HB Hellendoorn Tel: 06-20952858 LRKP: 790963395 bruintjebeer@spgh.nl Openingstijden: Open op de volgende ochtenden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag Open op de

Peuterspeelzaal ’t Hummeltje Nijverdal

Adres: Bachlaan 56 7442 JH Nijverdal Tel: 0682630413 LRKP: 104999718 hummeltje@spgh.nl Open op de volgende ochtenden: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag Bij peuterspeelzaal ‘t Hummeltje wordt

Peuterspeelzaal Robbedoes Nijverdal

Adres: Nicolaas Beetsstraat 6A 7442 TL Nijverdal Tel 0548 616 526 LRK nummer: 954846667 robbedoes@spgh.nl Open op de volgende ochtenden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en

Peuterspeelzaal Dreumes Nijverdal

Adres: Pc Stamstraat 2 7442 ZC Nijverdal Tel 06-39122851 LRKP: 180589568 dreumes@spgh.nl Open op de volgende ochtenden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag Open op de

Ga naar de bovenkant